www.monoriallatorvos.hu

A macskák tüdőférgessége II. rész(Happy end)-video
2011.09.27, Kedd
A II. rész a tanulságokról szól 's persze a happy end-ről.

A film szövege:

 

Tüdőférgességből felgyógyult macska

 

Az A macskák tüdőférgesség c. kisfilm levegőért kapkodó, tüdőférgességre nézve rendkívül súlyosan fertőzött kismacskája állapotának oka egy néhány perces bélsárvizsgálat során derült ki.

A bélsárvizsgálat eredményén alapuló oki diagnózis és az annak alapján történt gyógykezelés vezetett a jelen felvételen látható, boldogan doromboló süldő macska egészségéhez, ez tette lehetővé a tökéletes gyógyulást egy olyan esetben, ahol a bélsárvizsgálat nélküli kezelés végzése esetén egy fabatkát sem adtunk volna a cica életéért.

A siker gyorsan feledteti az elmúlt aggodalmakat 's feledteti a háromhavonta elvégzendő bélsárvizsgálat szükségességét is.

Pedig három hónap alatt milliónyi lehetősége van a cicának újabb parazitákkal fertőződni.

 

Botorság megvárni a klinikai tünetek megjelenését, amikor egy egyszerű laborvizsgálattal még csírájában elfojtható a parazitózisok többsége. Különösen igaz ez, ha tudjuk, hogy állataink parazitózisainak jelentős része zoonózis, vagyis állatról emberre 's viszont terjedő fertőző betegség, állataink parazitamentességének biztosításával önmagunkat is védjük.

 

Nem kérünk a mintához széklettartályt, díszcsomagolást, celofánt és piros masnit, csak egy zacskó a kézre, megfogom a mintát, ráfordítom a zacskót 's máris kész a „szeretetcsomag".

Háromhavonta ezt nem nagy fáradtság elvinni az állatorvoshoz!

Kérjük, hogy állatai belsőparazita-mentességének érdekében éljen ezzel a lehetőséggel!

 

Köszönöm a figyelmet!

 


Kapcsolódó anyagaink: